Å velge bekledning på et møbel skal være logisk og spennende. Derfor har vi satt sammen et stort antall tidsriktige tekstiler, huder og materialer innenfor tilhørende farge valører for at du lettere skal kunne gjøre dine egne personlige valg.

Alle tekstil- og materialprøver finner du i din butikk.

Tekstil

Alle våre tekstiler er testet i henhold til norsk Møbelfakta og tåler hard bruk i hjemmet. Vi tilbyr også flere vaskbare tekstiler. Våre tekstilprøver i butikken gir god informasjon vedrørende vaskbarhet, komposisjon og testresultat.

Nordic Line Hud

En dekkfarget, narvet hud som gjennomgår omhyggelig behandling for å sikre at det ferdige produktet er mer motstandsdyktig mot væske og sollys. Dette beskytter mot flekker og gir mindre slitasje, samtidig som den reduserer det daglige vedlikeholdet til et minimum. Et perfekt valg for møbler som brukes ofte.

Soft Line Hud

Har en tynn, beskyttende overflatebehandling som beskytter den mot flekker og gir økt motstandsdyktighet mot væske. Soft Line er et ideelt valg for familier som ønsker kvalitetsmøbler i hud uten å måtte endre de daglige rutinene for å øke møbelets levetid maksimalt.

Astro Line Hud

Er påført overflatepigmenter på den naturlige huden for å jevne ut nyanser og gjør huden mer motstandsdyktig mot væsker. Astro Line hud er litt tykkere enn annen møbelhud, men beholder en naturlig mykhet og utmerket slitasjestyrke.