Hjellegjerde har mer enn 80 års erfaring med møbelproduksjon.

Vi tilbyr våre kunder et kvalitetsprodukt som man kan ha glede av i mange år. For å tilfredsstille kundenes ønsker, har vi et bredt utvalg av modeller med ulik komfort og kvalitet. Her finnes mange ulike typer puter, skrog, tekstiler, huder, moduler, armvalg og beinalternativer, alt for at akkurat du skal finne ditt favorittmøbel!

PUTEVALG

Puter laget av kaldskum gir et stramt og moderne uttrykk. Setepute av formstøpt kaldskum gir optimal sittekomfort og jevnt høy kvalitet uansett hvor man sitter i møbelet. Formstøpte kaldskumputer vil også ha lengst levetid og vil beholde spenst og fasong i mange år.

Ønsker man en myk sofa som inviterer til drømmer og avslapping, har Hjellegjerde mange varianter av myke puter. Variantene og uttrykkene er mange, men fellesnevner for seteputene er at de er bygget opp av en kaldskumkjerne for stabilitet, og fjærfyll rundt for optimal sittekomfort. For å beholde fasong og få lang levetid, må myke puter jobbes med. Derfor anbefaler vi at alle myke puter bankes/ristes/vendes regelmessig. Bytt også om på putene i sofaen regelmessig for at de skal slites jevnt. En god ide er å skifte favorittplass i sofaen for at slitasjen skal bli jevnt fordelt. Man må også regne med noen folder og rynker i tekstilet/huden, litt variasjoner alt etter hvilke tekstil/hud som velges. Dette er en naturlig følge av bruk av møbler. Mykheten og størrelsen på putene vil også spille inn her.