Inspirert av norsk natur siden 1941

Vi har designet og produsert møbler i 80 år. Brødrene Otto og Mindor Hjellegjerde startet alt sammen i fjordbygda Sykkylven. I 1946 kom den tredje broren, Ingvald, med i bedriften. Med et brennende engasjement og stor dyktighet klarte brødrene å bygge en bedrift som er blitt et av Norges største møbelkonsern. Vi har vokst fra å være en liten familiebedrift i et kjellerlokale til det vi er i dag, et selskap med markedsspredning over flere kontinenter.

Kvalitet og håndverk

Gjennom alle disse årene har vi produsert komfortable kvalitetsmøbler basert på godt håndverk og norsk design. Vi er stolte av at møblene fra Hjellegjerde produseres med samme engasjement og dyktighet som i 1941.

Inspirasjon

Hva er det som gjør oss forskjellige fra andre møbelprodusenter andre steder i verden? Er det kontrastenes landskap som omringer oss, med den hvileløse bevegelsen til havet som møter fjellenes fasthet? Eller er det lyset i Norge – stadig skiftende – noen ganger lyst, noen ganger mørkt, det ene ute av stand til å eksistere uten det andre? Både ja og nei. Naturen rundt oss er robust og det vi lager er solid. Naturen rundt oss er generøs – våre møbler er laget for generøs komfort.

Tradisjon og innovasjon

Den viktigste nøkkelen til vår filosofi er imidlertid å finne knutepunktet mellom tradisjon og innovasjon, punktet der gårsdagens kunnskap møter dagens teknologi. Dette gjør oss solide og pålitelige i alt fra produktkvalitet til levering. Akkurat som havet beveger vi oss stadig mot målet, og akkurat som fjellene vil vi alltid ha røttene våre i fortiden.

Dette gjør oss unike.
Dette gjør oss til Hjellegjerde.