Vi har full fokus på fremtiden – samtidig som vi har med oss det beste fra i går.

Dagen i går var full av kunnskap og tradisjon – dette er viktig og nyttig bagasje når våre designere og produktutviklere skaper nye, moderne møbelkonsepter.

Kvalitet

Kolleksjonene våre skal være med på å bestemme retning og sette dagsorden for morgendagens møbel- og interiørtrender. Stadig flere oppdager våre møbler, alltid signert med kvalitet, komfort og norsk særpreg.

Inspirert av norsk natur

Hva er det som gjør oss annerledes? Det kontrastfulle landskapet som omgir oss, der havets uendelige bevegelse møter fjellets trauste soliditet? Eller det norske lyset som er i konstant forandring, snart lys, snart mørke, der den ene ikke kan eksistere uten den andre? Er det dette som skiller oss fra andre møbelprodusenter rundt om i verden? Både ja og nei. Naturen rundt oss er robust – det vi lager er solid. Naturen som omgir oss er raus – møblene våre er designet for sjenerøs komfort.

Tradisjon og innovasjon

Men den viktigste nøkkelen til vår filosofi er å finne i krysningspunktet mellom tradisjon og innovasjon, i punktet der gårsdagens kunnskap møter dagens teknologi. Det gjør oss solide, og til å stole på i alt fra produktkvalitet til leveranser. Vi er alltid i målrettet bevegelse, som havet. Vi vil alltid ha røtter i fortiden, som fjellet.

Dette gjør oss unike.
Dette gjør oss til Hjellegjerde.